KE LUO - Nature, taste and style in Hedong Branch of Tianjin Eye Hospital Optometric Center
  1. Home
  2. Award 2023
  3. Interior
  4. Nature, taste and style in Hedong Branch of Tianjin Eye Hospital Optometric Center

Nature, taste and style in Hedong Branch of Tianjin Eye Hospital Optometric Center

KE LUO

Interior  /  Completed
KE LUO

Hedong store takes professional medical technology and customer service as the core, and optimizes its functions according to local conditions, fully reflecting the simplicity and comfort. It not only retains the "orbicular sky and rectangular earth" elements in the past design, but also makes a perfect expression in its own style. Divide the space reasonably, integrate the design into life, and create nature, taste and style.

Standing outside the door of Hedong store, the first thing you see is the colorful facade. The lighting is constantly changing, and the integration of architectural structure and lighting is used to outline the space modeling and create the space atmosphere, so that the hierarchical relationship of space and environment become more organized and produce unexpected artistic effects. The open pattern of indoor space fully considers the moving line of personnel, without embarrassment, and feels comfortable and relaxed.

The first thing you see is the colorful facade. The lighting is constantly changing, and the integration of architectural structure and lighting is used to outline the space modeling and create the space atmosphere. Entering the hall, the entrance is endowed with an immersive experience of space. From the ceiling to the back wall and the front desk, the artistic form is displayed in flowing lines, which extend to the inner corridor. In the glasses sales area, there is a space-time tunnel mirror, which separates the sales area from the reception area without interference."Space-time tunnel mirror", developed and produced by HALO design team, is inspired by the infinite mirror of the 1970s. LED antique bulbs, through multiple mirror reflection effects, create a deep visual effect. Introduce original works of art into professional space, and carve light works of art into the optometry profession, thus merging the sense of science and technology with the art. In the front hall of the sales area, an original natural wooden column is connected with a circular ceiling at the top, and a square floor tile at the bottom, accompanied by pebbles, which perfectly inherits the core elements of "orbicular sky and rectangular earth". The texture of natural wood color and pebbles can ease the warmth created by burlywood, bring coolness, visual comfort and deep memory to people. The second floor is the comprehensive optometry area and rest area, which is full of warmth.

Hedong branch of Tianjin Eye Hospital is dedicated to serving customers with professional medical technology and optimized layout and functions. The combination of medicine, commerce and art creates professional, fashionable, artistic, warm and comfortable indoor space for customers.

Credits

 Tianjin City
 China
 Tianjin Eye Hospital Optometric Center Co., Ltd.
 01/2022
 382 mq
  27,155,231.00 $
 N/A
 KE LUO
 KE LUO
 Chengyi (Guangzhou) Decoration Engineering Co., Ltd.
 Bin Zhao

Curriculum

Ke Luo is good at applying various elements of architecture and reality to terminal display, and skillfully uses lighting and soft decoration to express the scene. He likes to travel around the world. He enjoys the beauty of architecture all over the world and is deeply influenced by various architectural styles. His works contain the beauty of architectural culture and are both fashionable and functional.

Tag

#Shortlisted #China  #Wood  #Commercial - Retail  #Aluminum panels  #KE LUO 

© Maggioli SpA • THE PLAN • Via del Pratello 8 • 40122 Bologna, Italy • T +39 051 227634 • P. IVA 02066400405 • ISSN 2499-6602 • E-ISSN 2385-2054
ITC Avant Garde GothicĀ® is a trademark of Monotype ITC Inc. registered in the U.S. Patent and Trademark Office and which may be registered in certain other jurisdictions.