Cui Duan, Luo Hui, Liu Xuan, Han Guangyao, Fu Zhiheng, Dai Xiaoya, Meng Lijuan, Li Nana, Zhang Yuan, Gao Wang - China Overseas Properiy-Wuhan Future Hub Marketing Center
  1. Home
  2. Award 2021
  3. Interior
  4. China Overseas Properiy-Wuhan Future Hub Marketing Center

China Overseas Properiy-Wuhan Future Hub Marketing Center

Cui Duan, Luo Hui, Liu Xuan, Han Guangyao, Fu Zhiheng, Dai Xiaoya, Meng Lijuan, Li Nana, Zhang Yuan, Gao Wang

Interior  /  Completed
Cui Duan, Luo Hui, Liu Xuan, Han Guangyao, Fu Zhiheng, Dai Xiaoya, Meng Lijuan, Li Nana, Zhang Yuan, Gao Wang

Respect to classic
"Exploring the possibilities of joint to reorganize things into entirety. Joint occurs between different functions, different parts and different materials, beautiful joint details show the harmonious relationship between them.
——Carlo Scarpa
INFORMATION
“Classicism”design, with perfect proportion, simple shape, symmetry Superposition,some flower decoration,rather perception than the formalism to do the space design.
The top idea and transcendental vision of marketing in the future, to make a diversified space, and experience the changes of classicism and modernity through the perception of architecture.

INFORMATION,SPACE
A kind of trait, a kind of rhythm, which connects the expression with the performance, this connection is only embodied in simple formal language. This is a poetic abstraction.
The future marketing center will carry more life style experience. It is a music salon with ritual sense and a space for cultural exchange.

INFORMATION,TIME
We are trying to say that the design space like a painting, emphasizing that the texture of the material changes differently by time.
Shape no longer has any connotation or extended meaning, it only represents itself, it only represents beauty.
The traditional aesthetic principle is used to make modern materials and structures,producing a sense of regularity, axis and classic.

The original structure of the main hall space is decorated with beige stone, and the custom-made gray stone tiles on the ground, combined with the original transparent window view of the space, create a bright and transparent atmosphere. We hope to use the most concise method to achieve the greatest change, allowing people to walk through the space to shape the medium of communication, and blur the sense of boundary between people by intersecting the volume of space.

Create rich spatial feelings in the limited perception. Stepping into the reception lobby, the sceneries are endless, taking in the beautiful scenery of the space.


People's yearning for nature is like a whale to the sea, like a bird to the forest. The natural force of the sequential growth of life blooms the vitality in the most beautiful moment in the universe. When the sunlight outside the house penetrates the white gauze and penetrates the green plants to infiltrate the space, the empty mind is accommodating the Wan Jing, and Wan Jing is immersed in the human life and dyed with spirit. The image presents the life of the soul, the birth of beauty, the exchange of spiritual energy, and all the beautiful attributes are to be perceived and touched in the image.

Credits

 wuhan
 china overseas estate
 09/2020
 1100
 596200
 china overseas estate
 DAS Design Co.,LTD
 Sui Sicong

Curriculum

We are trying to say that the design space like a painting, emphasizing that the texture of the material changes differently by time.
Shape no longer has any connotation or extended meaning, it only represents itself, it only represents beauty.

Community Wish List Special Prize

Cast your vote

The voting session is closed

Tag
#Shortlisted #China  #Steel  #Adobe  #Commercial - Retail  #Mixed use  #Asphalt  #Wuhan  #BIM  #Design  #Cui Duan, Luo Hui, Liu Xuan, Han Guangyao, Fu Zhiheng, Dai Xiaoya, Meng Lijuan, Li Nana, Zhang Yuan, Gao Wang 

© Maggioli SpA • THE PLAN • Via del Pratello 8 • 40122 Bologna, Italy • T +39 051 227634 • P. IVA 02066400405 • ISSN 2499-6602 • E-ISSN 2385-2054