Turkcell HQ Interior - Tabanlioglu Architects
  1. Home
  2. Architettura
  3. Turkcell HQ Interior

Turkcell HQ Interior

Tabanlioglu Architects

Edited By Tabanlioglu Architects - 7 December 2016

ARCHITECTURE FOR HIGH-TECH COMMUNICATION.
Through the multi-level plan, grey colored metallic materials are paired with bright colors to create diversity at interiors and represent brand’s identity at each storey. Turkcell logo and their signature yellow & blue colors encompass the internal fabric of the space, complemented by a range of millworks and greenery. The design of the space is inspired by company’s informative-communicative techno character. Entering the three storey height lobbies the users immediately encounter with an immersive digital ceiling framing contemporary video art pieces. The choice of materials such as metals, diachronic films and meshes, in line with the concept of working both in virtual and physical spaces at the same time. The company’s executives sit in central areas, accessible to all employees. The open office areas connecting with large and small meeting rooms, break areas with pantries, and modular lounges allows for multiplicity of functions and freedom during office hours. In addition to fitness room, conference hall, many coffees and restaurants, and park-like roof garden, staff can hang out by day and enjoy the impressive views of the skyline. Giving employees a number of options to enjoy and creates opportunities for them to collaborate with one another while not officially at their desk engaging work.


© Maggioli SpA • THE PLAN • Via del Pratello 8 • 40122 Bologna, Italy • T +39 051 227634 • P. IVA 02066400405 • ISSN 2499-6602 • E-ISSN 2385-2054